VIDEO/ Alin Bondar: ” Visăm să jucăm pe propriul teren!”

VIDEO/ Alin Bondar: ” Visăm să jucăm pe propriul teren!”

Alin Bondar încă nu a cunoscut aportul fanilor, actuala ediție de campionat disputându-se fără public și pe teren neutru.

Tehnicianul lui CSM Vaslui a cunoscut atmosfera din Polivalenta vasluiană doar din postura de adversar și visează la momentul întâlnirii cu publicul vasluian.

”Noi nu am reușit să ne bucurăm de aportul terenului propriu. Am înțeles că este foarte important. La Vaslui, lumea este devotată echipei și sala este plină la fiecare meci, atmosfera este propice pentru peformanță. Atunci, e clar că ne lipsește acest lucru. Visăm să jucăm pe propriul teren, fiindcă ne-am săturat să tot jucăm prin alte părți, în fața unei săli goale. E ca și cum ai avea un campionat oficial, dar plin de meciuri amicale”, a spus Bondar.

Antrenorul formației vasluiene consideră că în tur se putea mult mai mult, iar principalul adversar a fost Covid-ul:

”A fost o primă parte de campionat cu mult stres înaintea fiecărei etape. Trebuia să ne testăm de fiecare dată. Cred că principalul adversar a fost covidul. Trebuie să fii sănătos ca să poți participa la meciuri. Strict handbalistic, am simțit că puteam mai mult. Dacă facem o analiză la rece, putem spune că e în regulă. Rezultatele sunt în reguă. Dar în multe meciuri am fi putut mai mult și acolo există un regret”.

Alin Bondar speră ca în partea a doua să obțină punctele necesare pentru menținerea în Liga Zimbrilor.

”În partea a doua ne dorim să fie mai bine față de prima parte. Pasul normal e ca acum să jucăm mai bine față de cum am făcut-o în tur. Perioada de pregătire este scurtă și trebuie să ne punem fizic la punct. În trei săptămâni intrăm în focuri. Să dea Dumnezeu să reușim mai mult”, a mai spus antrenorul.

CSM Vaslui va pleca de pe 15 ianuarie într-un cantonament la Cheile Grădiștei. Returul Ligii Zimbrilor va debuta pe 3 februarie.