Ciprian Vancea/ ”Vrem să ajungem în partea liniștită a clasamentului!”

Ciprian Vancea/ ”Vrem să ajungem în partea liniștită a clasamentului!”

CSM Vaslui a reluat pregătirile pentru a doua parte de campionat.

Ciprian Vancea speră ca în scurta perioadă de pregătire echipa să se pună la punct atât tehnico-tactic, cât și mental, fiindcă e destul de dificil de jucat în situația actuală, cu etape derulate pe parcursul a câtorva zile și departe de casă.

”Am avut un tur destul de încărcat, ținând cont de turneele organizate. E bine că am reușit să facem puncte ca să ne fie mai ușor la începutul acestui an. Suntem deja în perioada de pregătire. Nu avem prea mult timp la dispoziție. Încercăm să ne pregătim cât mai bine din punct de vedere tactic, fizic și psihic, ca să începem returul destul de bine, să facem puncte, care să ne țină în partea liniștită a clasamentului. Legat de suporteri, ne-am dori tare mult să fie alături de noi. Sperăm ca din retur să se încerce ca meciurile să se susțină și acasă. E mult mai ușor și pentru noi să jucăm. Ținând cont de condițiile de față, e bine că se joacă și stil turneu”, a spus jucătorul.

Ciprian Vancea a avut evoluții bune în turul Ligii Zimbrilor, fiind unul dintre handbaliștii de bază în defensivă. Interul stânga are 29 de ani, este născut la Bistrița, și se pregătește cu seriozitate pentru îndeplinirea obiectivului cu CSM Vaslui.
 
INTERVIUL INTEGRAL ÎL URMĂRIȚI AICI: