Final neinspirat! CSM Vaslui scapă victoria cu CSU Suceava, după opt minute fără gol marcat!

Final neinspirat! CSM Vaslui scapă victoria cu CSU Suceava, după opt minute fără gol marcat!

CSM Vaslui a avut meciul în mână cu CSU Suceava, însă s-a precipitat pe final, obținând doar un rezultat de egalitate, scor 27-27 (12-14).

După o primă repriză în care s-au întrecut în ratări, perioadă în care sucevenii au avut și patru goluri avans, vasluienii au fost vioara 1 mai bine de 20 de minute.

Handbaliștii pregătiți de Alin Bondar au restabilit egalitatea pe tabelă după numai opt minute de la reluare, scor 17-17, pentru ca în minutul 40 să aibă deja trei goluri avans, scor 20-17.

Adversarii nu au cedat și au revenit în joc, apropiindu-se la o lungime, scor 21-20, înainte de ultimul sfert al meciului.

Totuși, Acatrinei și Petrea fac diferența, iar în minutul 48, Vasluiul are cea mai clară diferență din meci, scor 25-20.

Din păcate, în ultimele opt minute, la scorul de 26-24, formația vasluiană se precipită în ofensivă, iar Acatrinei irosește o aruncare de la 7 m, ce putea fi decisivă pentru rezultatul final. Nici Cîrchea nu este mai inspirat la scorul de 26-25, călcând semicercul, iar golul este invalidat.

Cu 31 de scunde înainte de fluierul final, Karamyshev își asumă aruncarea de la 7 m și înscrie, însă la faza următoare, sucevenii egalează. Deși au mai fost trei secunde din meci, Vasluiul nu are inspirația de a marca golul victoriei, astfel că se mulțumește cu rezultatul de egalitate, scor 27-27.

Înainte de încheierea etapei, CSM Vaslui ocupă locul 10, cu 4 puncte, iar mâine, de la ora 13.45, va întâlni Potaissa Turda.

După acest meci, vasluienii vor avea două zile de pauză, ținând cont că meciul cu CSM Focșani nu se va disputa și va fi câștigat la masa verde, scor 10-0, iar duminică, de la ora 16, vor întâlni pe HC Buzău.