Declarații/ ”În handbal nu câștigă întotdeauna cel mai bun!”

Declarații/ ”În handbal nu câștigă întotdeauna cel mai bun!”

Alin Bondar a ținut la final să-și felicite echipa pentru dăruire, însă din păcate în sport nu câștigă cine e mai bun pe teren.

”Deci echipa mai bună astăzi a fost CSM Vaslui. Din păcate, în handbal nu câștigă întotdeauna cel mai bun. Trebuie să-mi felicit băieții pentru că s-au bătut, au crezut în ei și și-au făcut treaba pe teren. Asta e, așa trebuie să meargă”, a spus Alin Bondar, antrenorul lui CSM Vaslui.

În schimb, portarul Valeriu Erhan speră ca echipa să uite repede acest joc și să se mobilizeze pentru restul meciurilor rămase de disputat din acest turneu.

”A fost un meci de luptă, de alergare. Rezultatul nu ne mulțumește, fiindcă am avut cele 3 puncte în mână dar, din păcate, ne-am precipitat pe final, când nu am mai găsit calea spre poartă. Nu-mi rămâne decât să-mi felicit colegii pentru efortul depus și trebuie să luptăm mai departe, iar pe viitor să nu mai facem astfel de greșeli”, a spus Valeriu Erhan.

CSM Vaslui-CSU Suceava s-a încheiat la egalitate, scor 27-27. Cu acest punct, formația vasluiană ocupă locul 11, cu 4 puncte.