Vaslui, RO

25.01°C
Clear Sky
Tuesday
17.66°C / 28.47°C
Wednesday
19.42°C / 31.38°C

Meci memorabil: CSM Vaslui câștigă la Sighișoara în stil de echipă mare!

Meci memorabil: CSM Vaslui câștigă la Sighișoara în stil de echipă mare!

CSM Vaslui termină sezonul cu o victorie memorabilă la Sighișoara, scor 31-24 (13-10), și merge la baraj cu gândul de a prinde biletele pentru noul sezon al Ligii Zimbrilor.

La Sighișoara, vasluienii nu s-au temut de atmosfera din tribune și au controla jocul cu o maturitate sportivă și plus de experiență, dovedind clar că nu acesta este locul lor în Liga Zimbrilor.

Handbaliștii pregătiți de Ovidiu Mihăilă și Bogdan Pralea au oferit o lecție de handbal și au fost la conducere aproape tot jocul, însă desprinderea s-a făcut în partea a doua, punând capăt emoțiilor trăite de fanii Vasluiului în ultimele trei săptămâni.

Grație acestui rezultat, CSM Vaslui încheie pe locul 12 sezonul, cu 21 de puncte, și merge la barajul de menținere/promovare în Liga Zimbrilor, unde va întâlni pe ocupantele locurilor 3 și 4 din Divizia A, CSM Făgăraș și CSM Oradea, plus ocupanta locului 11 din Liga Zimbrilor, dintre Steaua, Poli Timișoara sau CSM Focșani, care încă mai speră la salvarea directă, în funcție de rezultatele din ultima rundă, meciurile celor trei echipe fiind programate miercuri, 22 mai.

CSM Vaslui / Valentin Petrila, Eduard Cioată - Robert Furak, Vladyslav Kobzîi, Andrei Popa, Marius Szoke 7, Răzvan Pavel 1, Nemania Vucicevic 3, Dragoș Soare 3, Silvian Amihăesi, Vlad Hușanu, Alesander Glendza 2, Andrei Yashchanka 1, Florin Acatrinei 6, Răzvan Chiratcu 8.

Antrenori: Ovidiu Mihăilă și Bogdan Pralea!

Image