Vaslui, RO

25.01°C
Clear Sky
Tuesday
17.66°C / 28.47°C
Wednesday
19.42°C / 31.38°C

CSM Vaslui va fi susținută de suporteri la Sighișoara

CSM Vaslui va fi susținută de suporteri la Sighișoara

CSM Vaslui va avea suporteri la meciul campionatului de la Sighișoara. Echipa vasluiană va fi susținută de 40 de fani, care vor face deplasarea în ziua partidei.

Meciul se anunță unul extrem de dificil, însă vasluienii speră să fi gestionat bine această întrerupere de campionat și să demonstreze în fața Sighișoarei că merită să continue în Liga Zimbrilor.

„Mergem să ne jucăm șansa. Venim după o victorie de moral, care va trebui concretizată la Sighișoara”, a spus Ovidiu Mihăilă, antrenorul lui CSM Vaslui.

Valentin Petrila susține că echipa vasluiană va demonstra pe teren că merită să evolueze și în următorul sezon în prima ligă.

„Vrem să facem un meci incredibil și să reușim să câștigăm pentru acest public minunat care ne susține meci de meci până în ultima secundă. Noi vom da totul, vom încerca să ne depășim limitele, pentru că publicul de la Vaslui merită să privească această echipă și la anul în prima ligă”, a spus Valentin Petrila.

CSM Vaslui este pe loc de baraj înaintea meciului decisiv de la Sighișoara, cu un punct peste adversara directă din ultima etapă.

Partida este programată duminică, 19 mai, de la ora 17.30, și va fi arbitrată de cuplul EHF Bogdan Stark și Romeo Ștefan.

Image