Dragoș Soare/ ”Mi-e dor de atmosfera din Sală!”

Dragoș Soare/ ”Mi-e dor de atmosfera din Sală!”

Dragoș Soare s-a întors în orașul unde a cunoscut performanța. Pivotul a evoluat mai multe sezoane la HC Vaslui, iar acum speră să obțină rezultate bune și cu CSM Vaslui.

”Mă bucur tare mult că după atâta timp m-am întors la Vaslui. Sper și îmi doresc și sper ca lucrurile să fie foarte bune. De-a lungul timpului am ținut legătura și m-am interesat de lucrurile pe care le-a făcut Vasluiul și am auzit numai de bine și lucruri bune. Sper în continuare să o ținem tot așa, iar în sezonul următor să ne clasăm pe un loc cât mai sus”, a spus Dragoș.

Handbalistul de 31 de ani abia așteaptă revederea cu publicul vasluian, mai ales că din noul sezon al Ligii Zimbrilor este permis să se dispute meciurile cu spectatori.

”Mi-e dor de ei, ne este dor de lume la sală. Este foarte greu pentru un jucător și foarte urât să joace cu sala goală. Sperăm că lucrurile se vor calma, iar oamenii vor reveni în sală”, a completat Dragoș Soare.

În afară de HC Vaslui, pivotul a mai evoluat pentru HC Dobrogea Sud Constanța, iar sezonul trecut a fost la HC Dunărea Călărași.