Un fost handbalist de la CSM Vaslui a fost păcălit de nou promovata, CSM Alexandria

Un fost handbalist de la CSM Vaslui a fost păcălit de nou promovata, CSM Alexandria

Fostul pivot al CSM Vaslui, Andrei Voinea, reclamă faptul că a fost păcălit în aceste zile de nou promovata, CSM Alexandria.

Acesta s-a înțeles pentru un anumit contract cu nou-promovata și urma să primească actele în momentul sosirii în Alexandria, la startul pregătirilor. Acest lucru nu s-a mai întâmplat.

„Noi am fost de bună credință și am respectat tot ce am vorbit cu clubul. În momentul în care ne-am înțeles cu Alexandria, trebuia să vină antrenor Raul Fotonea. Am vorbit și cu antrenorul și cu domnul Candidatu (n.r. managerul secției de handbal), totul a fost în regulă. Rămăsese că vom primi contractele când venim la pregătiri. Eu am ajuns mai devreme cu familia, am și închiriat un apartament. După primele 3 zile de pregătiri, planurile clubului s-au schimbat și am fost dați afară. Acum mi s-a spus că eu am venit la un interviu de angajare, în condițiile în care eu am vorbit niște lucruri cu domnul Candidatu. Și știu foarte bine ce am discutat”, a relatat Andrei Voinea, pentru prosport.ro.

Handbalistul care a evoluat în ultimul sezon la CSM Vaslui este conștient de faptul că din punct de vedere sportiv nu se poate face nimic, pentru a reclama CSM Alexandria. Jucătorii nu au mai primit contractele semnate de la club. Bineînțeles, nici nu au fost depuse la federație. „Vrem însă să nu se mai creeze un precedent de acest gen. Noi am fost de bună credință, avem familii, nu este în regulă ce s-a întâmplat”.