Armanu/ ”Am găsit la Vaslui echipa pe care mi-am dorit-o!”

Armanu/ ”Am găsit la Vaslui echipa pe care mi-am dorit-o!”

Gabriel Armanu a făcut cunoștință cu noua echipă și a ținut să îi felicite pe handbaliștii de la CSM Vaslui pentru rezultatele din sezonul trecut, sperând ca în viitorul sezon să depășească performanța atinsă.

 

Tehnicianul a ținut să mulțumească primarului Vasile Pavăl și conducerii clubului pentru încredere și speră să nu dezamăgească.

”Am găsit aici echipa pe care mi-am dorit-o. Am găsit lotul care a încheiat sezonul pe locul 10, un sezon foarte bun pe care l-a avut echipa, cu un grup unit. Cele 1-2 plecări au fost imediat acoperite. Îl felicit pe colegul meu, Alin Bondar, pentru că a reușit să creeze un grup frumos, care să practice un handbal de calitate”, a spus Armanu.

Tehnicianul a ales să efectueze antrenamentele acasă, unde a găsit condiții foarte bune de pregătire, presărate cu cel puțin opt meciuri de verificare.
CSM Vaslui va participa la un turneu la Suceava, în perioada 29-30 iulie, va organiza Cupa municipiului Vaslui, în perioada 13-15 august, și va avea bilaterale cu HC Buzău și CSM Focșani, fiind în discuții și cu CSM Bacău.
”Vom rămâne la Vaslui, fiindcă am rămas impresionat de baza sportivă și materială pe care o deține clubul și ar fi păcat să plecăm de aici”, a spus Gabriel Armanu.
Acesta le cere suporterilor să vină alături de echipă și să aibă încredere în handbaliști, pentru a se bucura împreună de toate rezultatele ce vor fi obținute în noul sezon.
 
INTERVIUL PE LARG AICI: