Vaslui, RO

8.99°C
Overcast Clouds
Monday
6.01°C / 16.53°C
Tuesday
6.44°C / 11.66°C
Wednesday
4.99°C / 16.5°C

CSM Vaslui a pus-o la zid pe Steaua!

CSM Vaslui a pus-o la zid pe Steaua!

Cu o a doua repriză magistrală și cu un portar, devenit omul etapei, Vali Petrila, CSM Vaslui s-a impus într-o manieră de echipă mare în fața Stelei, scor 29-24 (13-13).

Vasluienii au avut un început de partidă dificil, când în minutul 8 s-a consumat un moment psihologic, prin descalificarea pivotului Carali, care a avut un moment de rătăcire și l-a doborât cu cotul pe egipteanul Khairi.

Însă, Alin Bondar a fost inspirat și l-a trimis în teren pe rusul Kasatkin, care a avut cea mai bună evoluție în tricoul Vasluiului. Jucătorul naționalei Rusiei a dovedit că nu degeaba a fost declarat cel mai bun pivot din țara natală și s-a zbătut foarte mult pe linia de 9 metri, reușind să țină formația vasluiană aproape de Steaua, astfel că prima parte se încheie la egalitate, scor 13-13.

A urmat o a doua repriză de vis, când handbaliștii pregătiți de Alin Bondar și Bogdan Pralea s-au desprins decisiv în primul sfert al părții a doua, scor 21-14. Chiar dacă Steaua a reușit să se apropie la 21-24, cu șase minute înainte de final, CSM Vaslui a avut un portar de excepție, Vali Petrila, care a închis poarta, contribuind decisiv la victoria fantastică a echipei sale.

CSM Vaslui: Petrila, Cioată, Erhan – Karamyshev 7, Cîrchea 6, Acatrinei 6, Kasatkin 4, Popa 2, Carali 1, Dragon 1, Amihăesi 1, Vancea 1, Petrea, Voinea. 

Image