Vaslui, RO

13.54°C
Broken Clouds
Tuesday
9.41°C / 21°C
Wednesday
11.22°C / 22.23°C

ANALIZĂ/ Hușana și Sporting Jr Vaslui încă mai speră la play-off

ANALIZĂ/ Hușana și Sporting Jr Vaslui încă mai speră la play-off

În partea a doua a lunii martie sunt programate ultimele trei etape din sezonul regular al ligii 3.

În seria 1, opt echipe se luptă pentru ultimele două locuri care duc în play-off. Doar Dante Botoșani și Foresta Suceava sunt sigure de prezența în faza următoare, care duce la turneul de promovare în liga secundă.

Bucovina Rădăuți, Hușana Huși, Șomuz Fălticeni, CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, Ştiinţa Miroslava, Sporting Juniorul Vaslui și CSM Bacău au șanse matematice la locurile 3 și 4 din serie, care duc direct în play-off.

În joc mai sunt 9 puncte, iar distanța între Bucovina Rădăuți, ocupanta locului 3, și CSM Bacău, ocupanta locului 9, este de fix 9 puncte.

În această bătălie se regăsesc și reprezentantele Vasluiului, Hușana Huși și Sporting Juniorul Vaslui.

Hușana Huși este în prezent pe locul de play-off, ocupând poziția a patra, cu 22 de puncte. Sporting Juniorul Vaslui se află pe locul 8, cu 17 puncte.

Vasluienii lui Costel Ilie au un program facil, cu două meciuri consecutive acasă, adversare fiind CSM Bacău și Ceahlăul Piatra Neamț, iar în ultima etapă vor evolua pe terenul ultimei clasate, CSM Pașcani.

Echipa vasluiană este nevoită să câștige toate cele trei meciuri, însă are nevoie și de noroc, astfel încât echipele din față să se încurce reciproc, astfel încât să poată accede în primele patru echipe ale seriei.

Hușana Huși are parte de un program mai dificil, cu două jocuri în deplasare, urmând a întâlni pe Bucovina Rădăuți și Știința Miroslava, și un meci acasă, cu Șomuz Fălticeni.

Formația antrenată de Florin Croitoru este favorită la play-off, însă are nevoie de șase puncte, din 9 posibile, pentru a atinge obiectivul.

Image