Vaslui, RO

13.54°C
Broken Clouds
Tuesday
9.41°C / 21°C
Wednesday
11.22°C / 22.23°C

ACS Hușana Huși s-a reunit cu gândul la play-off

ACS Hușana Huși s-a reunit cu gândul la play-off

Antrenorii Florin Croitoru și Horațiu Popa au strigat adunarea echipei ACS Hușana Huși, reunirea lotului având loc la stadionul Municipal din localitate.

Tehnicienii nu au deocamdată nicio noutate în rândul jucătorilor, însă speră ca în perioada următoare să perfecteze câteva transferuri, care să ajute echipa la accederea la barajul de promovare în liga secundă.

Pentru început, formația hușeană se va antrena în localitate, prima săptămână încheindu-se cu un meci amical, la Bacău, cu Aerostar, joc programat sâmbătă, 22 ianuarie.

La primul antrenament, Florin Croitoru s-a declarat mulțumit de forma jucătorilor Hușanei, semn că aceștia nu au abuzat culinar în perioada sărbătorilor.

În finalul ședinței de pregătire a fost programat un joc-școală, la care a evoluat și secundul Horațiu Popa.

După meciul cu Aerostar, pe 29 ianuarie Hușana va întâlni o altă grupare băcăuană, Dinamo, meci ce se va disputa la Roman, iar pe 2 februarie, alb-albaștrii vor susține un amical cu CSM Focșani.

Clubul hușean a mai perfectat alte două jocuri de verificare, cu Sporting Liești (data nu a fost stabilită) și Oțelul Galați (26 februarie).

ACS Hușana ocupă locul 4, înaintea ultimelor trei etape din sezonul regular, având 22 de puncte, iar obiectivul echipei este accederea la barajul de promovare în liga secundă.

husana1

husana3

husana4

husana5

husana6

husana7

Image