Vaslui, RO

13.54°C
Broken Clouds
Tuesday
9.41°C / 21°C
Wednesday
11.22°C / 22.23°C

Meciuri internaționale de futsal la Vaslui

Meciuri internaționale de futsal la Vaslui

Marți, 18 ianuarie, și miercuri, 19 ianuarie, Sala Sporturilor din Vaslui va găzdui două meciuri internaționale la futsal.

Naționala Under 19 a României se află încă din data de 13 ianuarie într-un stagiu de pregătire la Vaslui, iar selecționerul Robert Lupu a programat două partide amicale, contra echipei similare a Moldovei.

Partidele vor avea loc marți, de la ora 17.00, iar a doua zi, de la ora 11.30.

Sunt două meciuri importante pentru că, practic, sunt primele partide de verificare cu o echipă de un asemenea nivel din toată această perioadă de pregătire. Am mai avut meciuri de verificare în cele două cantonamente de la Odorheiu Secuiesc, din finalul anului trecut, dar au fost mai degrabă jocuri-școală. Această nouă acțiune a naționalei U19 e binevenită”, a declarat, pentru frf.ro, Robert Lupu, selecționerul naționalei U19 a României.

Cantonamentul de la Vaslui reprezintă doar o etapă, a treia cu Robert Lupu selecționer, a pregătirilor pentru preliminariile Campionatului European de futsal, care vor demara în martie.

Naționala României face parte din Grupa 5 preliminară, alături de Rusia, Slovacia și Georgia. Meciurile Grupei 5 vor fi găzduite de România, iar la turneul final care va avea loc la Jaén, Spania, în perioada 3–10 septembrie 2022 se califică doar câștigătoarea grupei.

Image