Vaslui, RO

20.96°C
Overcast Clouds
Monday
19.31°C / 33.69°C
Tuesday
19.81°C / 35.93°C
Wednesday
20.96°C / 33°C

Imagini inedite/ Cum arată baza sportivă a LPS Vaslui în prezent!

Imagini inedite/ Cum arată baza sportivă a LPS Vaslui în prezent!

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui tinde a avea cea mai frumoasă bază sportivă din zona Moldovei.

Liceul vasluian mizează pe sprijinul consiliului local, pentru a finaliza investițiile demarate.

În prezent, sunt finalizate lucrările la două terenuri sintetice de fotbal, din care unul are dimensiuni de 63m x 42m, care a fost omologat pentru competițiile Under 11.

De asemenea, baza mai cuprinde un teren cu iarbă dedicat fotbalului, tot de dimensiuni reduse, unde pot evolua echipe de juniori, în formula 8+1.

Acum se lucrează la stratul suport pentru pista de atletism, urmând a fi montat covorul din tartan, de culoare albastră, cu ajutorul unei finanțări de la Consiliul Local și Primăria Vaslui. Lucrarea actuală a fost posibilă cu sprijinul Primăriei Municipiului Vaslui și al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.

Pentru acest an, conducerea LPS Vaslui a depus la Primărie o solicitare pentru introducerea pe lista de investiții a două obiective, care speră să fie aprobate de consilierii locali. Este vorba despre finalizarea pistei de atletism prin montarea stratului special CONIPUR SW și amenajarea stratului suport al terenului mare de fotbal din Baza Sportivă (105 x 64 m) și montarea gazonului sintetic, în scopul organizării competițiilor oficiale naționale a sportivilor peste 12 ani (U13, U15, U17 și U19).

Pentru 2022, LPS Vaslui are în vedere construirea unei săli de forță și a unui centru de recuperare format din cabinet medical, saună, bazin recuperare și vestiare.

De asemenea, la capitolul reparații este necesară schimbarea acoperișului la sala de sport și înlocuirea suprafeței de joc cu una din parchet, similară cu cea din Sala Sporturilor.

”Mulțumim Primăriei Municipiului Vaslui și Inspectoratului Școlar Județean pentru toate invesțiile efectuate la Baza Sportivă și sediul Liceului Sportiv Vaslui!”, a transmis Ionuț Chiochiu, directorul adjunct al LPS Vaslui.

lpsvs2

lpsvs3

Image