VIDEO/ Agrigoroaei: ”Ne jucăm șansa până la capăt!”

VIDEO/ Agrigoroaei: ”Ne jucăm șansa până la capăt!”

Petre Agrigoroaei susține că Hușana Huși mai are doar șanse teoretice de a prinde un loc pentru turneul de promovare.

Căpitanul formației hușene a mai precizat că nu va renunța la luptă și își va juca șansa până la capăt.

Obiectivul de a merge la baraj a fost stabilit de echipă, nu de conducerea clubului, care i-a cerut staff-ului o clasare în primele cinci locuri.

”Obiectivul de a merge la baraj ni l-am propus noi, jucătorii, în niciun caz conducerea clubului. Am spus că mergem acolo, am avut încredere în noi. Din păcate, am avut două negative, cu Vaslui acasă și Pașcani în deplasare, care ne-au scos din lupta pentru cele două locuri. Însă, ne jucăm șansa până la capăt și nu vom arbitra promovarea. Obținem puncte și ne luăm banii, pentru asta jucăm fotbal”, a spus Petre Agrigoroaei.

Hușana a reușit să pună capăt seriei negative, cu două meciuri pierdute la limită, cu Sporting Juniorul Vaslui și CSM Pașcani, după o evoluție excelentă în fața Forestei Suceava, meci terminat la egalitate, scor 0-0.

”Venim după două rezultate negative, care ne-au băgat într-o pasă proastă și ne-au dat o stare de disconfort. Au fost, practic, două săptămâni foarte grele, dar după meciul de la Pașcani am ridicat capul din pământ, fiindcă urmează meciurile tari, unde putem demonstra că avem valoare. Din păcate, la fiecare meci ne confruntăm cu anumiți factori, care nu țin doar de noi și de jocul nostru. Nu vreau să mă mai leg de arbitraj, pentru că nu e ok, ca jucător. E un rezultat bun, echitabil, pentru că Suceava nu a avut nicio ocazie. A fost un meci greu. Vedeți și dumneavoastră pe ce teren am evoluat și pe ce vreme. Suntem bucuroși că am obținut un punct, iar ăsta a fost declicul nostru”, a completat fundașul Hușanei Huși.

INTERVIUL INTEGRAL AICI: