Croitoru/ ”Suntem o echipă mică, care vrea să fie mare!”

Croitoru/ ”Suntem o echipă mică, care vrea să fie mare!”

Florin Croitoru consideră punctul obținut cu Foresta Suceava drept o victorie.

Hușana venea după două înfrângeri consecutive și avea nevoie de o descătușare. Tehnicianul hușenilor a mai precizat că a ratat șansa de a fi pe primul loc, după două rezultate negative înregistrate cu echipe aflate sub Hușana în clasament.

”Un meci foarte greu, cu o echipă bună. Important pentru noi era să nu pierdem astăzi, după cele două înfrângeri, care nu ne-au pus în situația de a fi pe primul loc. Mă bucur că am realizat acest obiectiv”, a spus Florin Croitoru.

Acesta a mai precizat că Hușana a jucat sub presiunea atingerii unui obiectiv neoficial, acela de a fi pe primele două locuri, însă echipa nu are deocamdată mentalitatea de învingător. Tehnicianul crede că în sezonul următor formația hușeană va arăta mult mai matură.

”Luăm etapă cu etapă și abia la final tragem linie și vedem dacă suntem acolo. Consider că s-a făcut și o presiune prea mare pe băieți, pentru că încă nu avem mentalitatea de a ne bate acolo sus. Suntem o echipă mică, dar vrem să devenim mare și construim etapă cu etapă. Din păcate, așteptările au fost prea mari de la noi și de aici au apărut și cele două înfrângeri, care nu trebuiau să se întâmple, tocmai din cauză că nu avem mentalitate de învigător. Ușor-ușor vom ajunge la acest nivel, pentru a ne bate la promovare”, a completat antrenorul Hușanei.

INTERVIUL INTEGRAL AICI: