Vaslui, RO

24.31°C
Clear Sky
Wednesday
16.72°C / 22.89°C
Thursday
15.82°C / 25.78°C

Răzvan Chiratcu merge în Letonia, unde speră să obțină biletele pentru CE 2022

Răzvan Chiratcu merge în Letonia, unde speră să obțină biletele pentru CE 2022

Vasluianul Răzvan Chiratcu se află în aceste zile la Izvorani, unde se pregătește alături de naționala României de juniori, în vederea participării la calificările pentru turneul final al Campionatului European de handbal, juniori din 2022.

Handbalistul de la CSM Vaslui nu se află la prima convocare la lotul de juniori, selecționerul Daniel Anca fiind mulțumit de eovluțiile acestuia. De altfel, Răzvan Chiratcu a fost unul dintre tinerii evidențiați în sezonul trecut al Ligii Zimbrilor, numărându-se printre principalii marcatori ai echipei vasluiene.

Turneul din Letonia va avea loc în perioada 15-23 august, iar naționala României va lupta pentru accederea în elita continentală.

Echipa României va evolua la turneul din Letonia în Grupa 2, alături de gazda Letonia, Luxemburg și Azerbaidjan. Din Grupa 1, fac parte Olanda, Turcia, Muntenegru și Kosovo. Câștigătoarea turneului va accede în prima grupă valorică.
”Ne pregătim, vrem să punem la punct unele detalii tactice, pentru că ne așteaptă un turneu important în Letonia, pe care trebuie să îl câștigăm și să ne calificăm în prima grupă valorică, acolo unde ne este locul: în primele 16 echipe ale Europei”, au spus oficialii FRH.
Image