Vaslui, RO

20.96°C
Overcast Clouds
Monday
19.31°C / 33.69°C
Tuesday
19.81°C / 35.93°C
Wednesday
20.96°C / 33°C

Oaspeți surpriză la ultimul antrenament al juniorilor 4 de la LPS Vaslui

Oaspeți surpriză la ultimul antrenament al juniorilor 4 de la LPS Vaslui

Handbaliștii juniori 4 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au avut parte de o surpriză plăcută la ultimul antrenament înainte de debutul la turneul final al Campionatului Național, de joi, 24 iunie.

Profesorul Sebastian Hagiu, cu sprijinul profesorului Cristi Enache, a reușit să îi aducă în mijlocul puștilor pe trei dintre handbaliștii emblematici ai Vasluiului. Este vorba despre Sonia Vasiliu, campioană mondială la junioare, care actualmente evoluează în Liga Florilor, la CSM Slatina. Ea a fost junioară la LPS Vaslui, fiind descoperită și pregătită de profesorul Costică Crăciun.

De asemenea, în mijlocul juniorilor vasluieni s-a mai aflat Gabriel Bujor, component de bază a naționalei de seniori a României și fost handbalist al Vasluiului, cu care a obținut o prezență în play-off-ul Ligii Zimbrilor. În prezent, Gabi este jucător la CSM Bacău.

Cel de-al treilea invitat a fost portarul Alexandru Vasiliu, fratele Soniei, care a apărat poarta echipelor HC Vaslui, CSM Călărași, Constanța și Poli Timișoara, iar în prezent evoluează în ligile inferioare din Franța.

Juniorii de la LPS Vaslui au fost încurajați să joace așa cum știu ei mai bine și să revină acasă cu o medalie de la turneul final.

Vasluienii fac parte din grupa A, alături de CSM Progresul Băilești, CS Brazi și Transilvania Brașov.

 

Image