Meci pierdut în ultimele trei minute: CSM Vaslui-Dinamo 26-32 (13-13)

Meci pierdut în ultimele trei minute: CSM Vaslui-Dinamo 26-32 (13-13)

CSM Vaslui a avut un joc îndrăzneț în fața campioanei, Dinamo, ținându-se scai aproape tot meciul.

Din păcate, diferența pe tabelă s-a făcut în ultimele trei minute ale jocului, de la scorul de 26-27, când vasluienii au ratat cu ușurință șansa de a scoate un rezultat mare.

Dinamo s-a temut de acest meci, avertizată și de evoluția excelență a formației vasluiene în fața Stelei, când s-a impus cu scorul de 29-24, însă plusul de experiență și-a spus cuvântul, finalul aparținându-le bucureștenilor, care au marcat de cinci ori în trei minute, scorul final fiind de 26-32.

Prima repriză a aparținut vasluienilor, care au fost tot timpul la conducere, având și trei goluri avans, scor 12-9, în minutul 25, însă pauza le-a prins pe cele două echipe la egalitate, scor 13-13.

La reluare, Dinamo a fost la conducere, dar CSM Vaslui s-a ținut aproape, fără a reuși să restabilească egalitatea. Echilibrul s-a rupt în minutul 57, la scorul de 26-27, pe fondul unor greșeli făcute de vasluieni în ofensivă.

Pentru vasluieni au marcat Karamyshev 6, Acatrinei 6, Hușanu 5, Kasatkin 3, Voinea 2, Amihăesi 1, Dragon 1, Petrea 1, Cîrchea 1. La formația noastră și-a făcut debutul și Florin Manea Ciurescu.

Cu acest rezultat, CSM Vaslui se menține pe locul 10, cu 22 de puncte.