Vaslui, RO

-1.92°C
Overcast Clouds
Friday
-1.15°C / 3.82°C
Saturday
-2.07°C / 2.12°C

Tragedie în fotbalul bârlădean! Un puști de 10 ani de la Juniorul Bârlad a murit strivit între două plăci din beton!

Tragedie în fotbalul bârlădean! Un puști de 10 ani de la Juniorul Bârlad a murit strivit între două plăci din beton!

Un copil din Bârlad, în vârstă de 10 ani, și-a pierdut viața, după ce a fost strivit de o bucată de gard.

Accidentul a avut loc astăzi, la stadionul "Dunărea", loc în care băiatul era prezent pentru competiția "Cupa Iepurașului", organizată de clubul Sporting Galați.

Copilul, component al echipei Juniorul Bârlad, era prezent pentru un meci de fotbal împotriva celor de la Luceafărul Galați, însă o placă de beton din gardul ce împrejmuiește terenul s-a desprins și a căzut peste el.

 
Băiatul a fost preluat, în stare gravă, de un echipaj de salvare și transportat de urgență la spital. După zeci de minute în care s-a încercat resuscitarea minorului, acesta a decedat.
”A fost adus în stop cardiorespirator cu manevre de resuscitare în curs. A fost adus de echipajul SMURD. Noi am continuat manevrele de resuscitare, însă a fost vorba de un traumatism deosebit de grav care a dus la decesul copilului. Se vedea că era o forţă care a acţionat la nivelul craniului la nivel transversal, mai mult e greu de spus”, a spus Sorin Sacagiu, medic la Spitalul de Copii Galați.
În consecință, s-a întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite ulterior cauzele producerii acestui accident tragic.
”Din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din județul Vaslui, în timp ce participa la o competiție sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care 2 placi de beton s-ar fi desprins și ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului și a corpului”, informează IPJ Galați.
stadion
Image