Vaslui, RO

13.54°C
Broken Clouds
Tuesday
9.41°C / 21°C
Wednesday
11.22°C / 22.23°C

Start perfect pentru LPS Vaslui în play-off-ul Campionatului Național U19

Start perfect pentru LPS Vaslui în play-off-ul Campionatului Național U19

LPS Vaslui a avut parte de un debut perfect în play-off-ul Campionatului Național de fotbal, Under 19, acolo unde se găsesc primele șase echipe din serie.

Vasluienii s-au impus cu scorul de 6-1 (3-0) în fața LPS Galați, ambele echipe terminând sezonul regular cu același număr de puncte, 17.

De această dată, jucătorii pregătiți de profesorul Gabriel Pană nu au mai repetat greșelile din sezonul regular, când au remizat acasă, cu gălățenii, scor 3-3, după ce au avut 2-0, au fost conduși cu 3-2 și au egalat în prelungiri.

De această dată, LPS Vaslui s-a năspustit asupra adversarului, căruia i-a oferit puține șanse de a pune pericol la poartă. Prima repriză a fost dominată clar de formația vasluiană, care putea avea ușor 7-0, însă fotbaliștii gazdă s-au întrecut cu ocaziile, irosind din situație de singur cu portarul.

Astfel, pauza a prins gazdele la adăpostul a trei goluri. Partea a doua a fost un pic mai echilibrată, dar prim planul i-a aparținut Vasluiului, care a mai marcat încă de trei ori, ducând scorul la 6-0.

LPS Vaslui a tratat cu lejeritate o minge aruncată în careu, încasând unicul gol al oaspeților. S-a încheiat 6-1, scor ce dă încredere fotbaliștilor lui Gabriel Pană pentru cea de-a doua parte de campionat.

Pentru LPS Vaslui au marcat Florin Nistor 3, David Duluman, Pavel Hurdubae și Florin Crăciun.

lpsvaslui

Image