Vaslui, RO

-0.95°C
Broken Clouds
Wednesday
1.21°C / 3.35°C
Thursday
-0.66°C / 2.58°C
Friday
0.35°C / 1.24°C

Rapid Brodoc speră să lege victoriile în acest sezon

Rapid Brodoc speră să lege victoriile în acest sezon
FC Rapid Brodoc dispută ultimul meci de acasă din acest an. Formația antrenată de Adi Racoviță întâlnește pe Dante Botoșani, meci programat sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 14, pe stadionul Municipal.
Prin vocea lui Cosmin Rotaru, fotbaliștii Rapidului sunt optimiști și speră să scoată un rezultat pozitiv.
„Având în vedere meciul din tur, pe care l-am disputat cu cei de la Dante, când am fost aproape de un rezultat bun, avem încredere că vom face un meci bun. Sperăm ca de această dată rezultatul să fie de partea noastră”, a spus Cosmin Rotaru.
Fotbalistul își dorește ca anul viitor echipa să fie mult mai bine organizată, pentru a-și atinge obiectivul menținerea în Liga 3. Acesta susține că toți adversarii au întâmpinat dificultăți, deși rezultatele nu sunt dintre cele mai bune.
„Chiar dacă suntem o echipă nou promovată, care își caută drumul și locul în liga a 3-a, consider că toți adversarii pe care i-am întâlnit, au întâmpinat dificultăți și le-am pus probleme. Pe viitor, sperăm să fim mult bine pregătiți și organizați. Dacă lucrurile astea se vor schimba, sunt convins că veți vedea o altă față a echipei”, a conchis Roti.
Partida este arbitrată la centru de Cosmin Fuior (Mircea Vodă), ajutat la cele două linii de Florian Alexandru Vișan (Galați) și Florin Iftode (Târgu Bujor).
Delegat de joc este Gheroghe Laiu, din Buzău, iar observator arbitri a fost delegat Costică Manasă, din Bacău.
Image