Vaslui, RO

-1.92°C
Overcast Clouds
Friday
-1.15°C / 3.82°C
Saturday
-2.07°C / 2.12°C

Rapid Brodoc scapă de ghinioane și obține primul succes în deplasare

Rapid Brodoc scapă de ghinioane și obține primul succes în deplasare

După patru meciuri fără victorie a reapărut zâmbetul pe chipurile fotbaliștilor de la Rapid Brodoc. Aceștia obțin prima lor victorie în deplasare, impunându-se în derby-ul codașelor, cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 2-0 (2-0).

Este cel de-al treilea succes stagional pentru formația vasluiană, ultimul datând din etapa a șasea, cu Viitorul Darabani, scor 3-0.

E primul succs al antrenorului Adi Racoviță de când a preluat banca Rapidului, acesta mai având la activ o remiză, scor 2-2, cu CSM Bacău.

Putem spune că echipa din Brodoc a scăpat de ghinioane. După ce a condus 2-1, cu Dante Botoșani, dar a pierdut, scor 2-4, cu 2-0 pe Bucovina Rădăuți, dar a pierdut cu scorul de 2-3, și a avut 2-0 cu CSM Bacău, însă s-a terminat 2-2, acum Rapid a fost mult mai motivată și nu a mai repetat greșelile din jocurile amintite, obținând o victorie importantă.

La scorul de 0-0, gazdele au obținut un penalty, după ce Ponea a faultat în careul de 17 m, însă Bogdan Iacob a fost pe minge, respingând șutul trimis în dreapta.

Golurile echipei noastre au fost marcate de Vali Hagiu (`23) și Florin Burghele (`37-penalty), după ce Mocanu a fost călcat pe picior în interiorul careului de 16 m.

De remarcat faptul că Brodoc a avut la Miercurea Ciuc un lot subțire, cu doar trei rezerve, din care una de portar, și cu o apărare improvizată cu mijlocași și atacanți. Au lipsit mulți dintre jucătorii de bază, o parte dintre ei fiind cu probleme de sănătate.

Cu această victorie, Rapid Brodoc urcă pe locul 8, cu 10 puncte, iar etapa viitoare va evolua acasă, cu Dante Botoșani.

Image