Vaslui, RO

-4.48°C
Broken Clouds
Thursday
-3.17°C / 6.24°C
Friday
-2.49°C / 2.93°C
Saturday
-3.57°C / 1.24°C

OFICIAL/ Horațiu Popa revine în fotbalul vasluian la Hușana Huși

OFICIAL/ Horațiu Popa revine în fotbalul vasluian la Hușana Huși

Conducătorii lui ACS Hușana Huși au oficializat colaborarea cu antrenorul Horațiu Popa.

Acesta revine după 14 ani în fotbalul vasluian. În sezonul 2004-2005, acesta a contribuit la promovarea echipei FC Vaslui în prima ligă. După un sezon petrecut la Minerul Lupeni, petroșăneanul revine sub comanda lui Hizo la gruparea vasluiană, în sezonul 2006-2007, în prima ligă, unde a bifat zece meciuri, suferind și o accidentare gravă.

”Revin în fotbal după doi ani de pauză. Am acceptat Hușana, fiindcă mă leagă o prietenie de domnul profesor Croitoru, dar și de cei din staff-ul administrativ. Am găsit la Huși o echipă tânără, profesionistă și dornică de afirmare. Sunt fericit că revin în Moldova, unde am fost apreciat ca fotbalist. Sper să facem o figură frumoasă și să ne realizăm obiectivele”, a spus Horațiu Popa.

El va fi secundul lui Florin Croitoru la echipa mare și antrenorul grupelor 2007-2009 și 2011 din cadrul Centrului de Copii și Juniori al ACS Hușana Huși.

”Experiența mea cred că va fi benefică Centrului de copii și juniori. Sunt dornic de afirmare. Sunt la început de carieră ca antrenor, deși am mai antrenat grupe de juniori și seniori. Am întâlnit copii talentați în zona Hușiului. Sper să se dezvolte frumos. Sper să îi învăț cât mai multe din experiența mea”, a completat Horațiu Popa.

Image