Vaslui, RO

13.54°C
Broken Clouds
Tuesday
9.41°C / 21°C
Wednesday
11.22°C / 22.23°C

Motivele neconvocării vasluianului Vlăduț Dudău la naționala de futsal

Motivele neconvocării vasluianului Vlăduț Dudău la naționala de futsal

Selecționerul Endre Kacso a precizat care sunt motivele neconvocării vasluianului Vlăduț Dudău, un fotbalist pe care îl apreciază foarte mult.

Antrenorul naționalei României a spus că Vlăduț are nevoie de mai multă pregătire fizică, deși are talent și merită să fie la echipa națională. Dudău avea până de curând doar două antrenamente pe săptămână la echipa de club, Sportul Ciorăști, din prima ligă de futsal, la seniori, unde este golgheter.

”Vlăduț Dudău este un jucător pe care îl cunosc foarte bine. Mi-a fost elev la naționala Under 19. Chiar l-am selecționat în meciul cu Georgia, dar are o problemă. Încă nu e pregătit fizic foarte bine. Aici are mari probleme. Talent are foarte mult, e în vederile mele, dar contează foarte mult pregătirea fizică. Am înțeles că acum face mai multe antrenamente”, a precizat selecționerul României.

Fotbalistul de 21 de ani a fost format la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, însă cea mai bună performanță a avut-o la futsal, cu Internazionale Traian Vaslui, echipă cu care a evoluat la Final 8 Campionatului Național Under 19, ce i-a adus și mai multe convocări la echipa națională a României, Under 19.

Image