Meci nebun pe Municipal: Oaspeții s-au impus în 9 oameni!

Meci nebun pe Municipal: Oaspeții s-au impus în 9 oameni!

Sporting Juniorul Vaslui nu a reușit să încheie sezonul cu un rezultat pozitiv.

Totuși, meciul cu Ceahlăul Piatra Neamț a fost unul nebun. A fost o partidă cu multe goluri, cu două eliminări în tabăra nemțeană, o revenire neașteptată a formației vasluiene, iar oaspeții au înscris de două ori în inferioritate numerică.

Prima repriză a avut parte de o dominare teritorială a gazdelor, însă adversarii sunt cei care înscriu la singura ocazie de poartă, prin Vlăduț Andreș (min.22).

În partea a doua, vasluienii pun presiune la poarta adversă și reușesc o primă eliminare la oaspeți. Din nefericire, Iustin Oblesniuc se aruncă singur în ofensivă și pierde mingea punându-i pe contraatac pe pietreni, care majorează scorul la 2-0, prin Mateiciuc (min.57).

sporting2

Sporting Juniorul are parte de o revenire spectaculoasă. Mai întâi, Ștefan Ștefanovici reduce din diferență (min.60), pentru ca în minutul 73, căpitanul Octav Cracea să restabilească egalitatea, din penalty.

Cu doi oameni în minus, Mateiciuc bifează dubla, cu zece minute înainte de terminarea timpului regulamentar. Galben-verzii încearcă o nouă revenire pe tabelă, însă punctează doar la capitolul ocazii, fără a mai schimba soarta partidei.

sporting1

sporting3