Vaslui, RO

13.54°C
Broken Clouds
Tuesday
9.41°C / 21°C
Wednesday
11.22°C / 22.23°C

Marian Ciobotaru este golgheterul lui Sporting Juniorul

Marian Ciobotaru este golgheterul lui Sporting Juniorul

Cu 4 goluri, Marian Ciobotaru este golgheterul lui Sporting Juniorul Vaslui.

Mijlocașul vasluienilor împarte locul 4 în clasamentul golgheterilor cu Adrian Viorică, de la Hușana Huși, Giani Unghianu, de la Știința Miroslava, și Cornel Căinari, de la Dante Botoșani.

Ultimul meci, cu Bucovina Rădăuți, a fost cel mai bun pentru Marian, care a marcat golul doi și a scos penalty-ul din care Ionuț Ailenei a înscris golul 4.

”Sunt fericit atunci când marchez. Mă bucur că prin golurile mele pot să îmi ajut echipa să acumuleze puncte”, a spus jucătorul.

De trei etape, antrenor la echipă este Costel Ilie, care a adus suflu nou.

”Domnul Costel Ilie este un antrenor bun, cu multă experiență. A venit cu metode noi de antrenament, cu energie pozitivă și îi mulțumim pentru că a venit în grupul nostru”, a completat Ciobotaru.

Vasluiul nu a pierdut în ultimele două etape, marcând șapte goluri, fără să primească vreunul.

”Ultimele două meciuri ne-a ridicat moralul și suntem mai încrezători în noi. Cu siguranță credem în acest obiectiv. Asta ne dorim cu toți, să prindem play-off-ul”, a mai precizat fotbalistul lui Sporting Juniorul.

Legat de meciul cu Șomuz Fălticeni, de sâmbătă, 6 noiembrie, Marian consideră că va întâlni o echipă solidă, dar că poate fi învinsă printr-o atitudine pozitivă, așa cum a fost la meciul cu Rădăuți:

”Va fi un meci greu, deoarece au o echipă solidă, cu experiență mai multă decât noi, dar dacă jucăm șansa. Vom aborda meciul așa cum am făcut-o cu Bucovina Rădăuți. Ne vom ghida după dictonul toți pentru unul și unul pentru toți, pentru a obține toate cele trei puncte”.

Image