Vaslui, RO

-1.92°C
Overcast Clouds
Friday
-1.15°C / 3.82°C
Saturday
-2.07°C / 2.12°C

LPS Vaslui are 4 victorii din 4 meciuri în play-off-ul Campionatului Național U19

LPS Vaslui are 4 victorii din 4 meciuri în play-off-ul Campionatului Național U19

LPS Vaslui a câștigat derby-ul play-off-ului Campionatului Național de fotbal, Under 19, cu Școala de Fotbal Pajura Huși. Vasluienii s-au impus cu scorul de 3-1 (1-0).

A fost un meci plin de durități din partea adversarului, atacantul Denis Păuc ajungând la spital în urma unei astfel de faze. Fotbalistul pregătit de profesorul Gabriel Pană va sta patru săptămâni și va rata ultimul joc din acest an, după ce s-a ales cu o disjuncție claviculară.

Gazdele au deschis scorul prin Florin Nistor, pentru ca în partea a doua Iulian Dascălu să majoreze la 2-0. Oaspeții nu au renunțat la ofensivă și au redus din diferență dintr-o lovitură liberă directă. Emilian Florea a adus liniștea în tabăra LPS Vaslui, care este neînvinsă în acest sezon, având maxim de victorii în play-off și totalizând 38 de puncte, cu zece puncte peste adversara Pajura Huși.

Au mai rămas de disputat încă șase etape, iar vasluienii mai au nevoie de încă trei victorii pentru a primi biletele pentru faza următoare a competiției. Restul etapelor rămase de disputat din play-off se vor juca în primăvara anului viitor, competiția urmând a fi reluată pe 18 martie 2023.

Până atunci, LPS Vaslui va evolua în șaisprezecimile Cupei Național U19, cu ACS FC City Iași, care se va disputa într-o singură manșă, la Iași, pe 30 noiembrie.

lpsechipa

Image