Vaslui, RO

-1.92°C
Overcast Clouds
Friday
-1.15°C / 3.82°C
Saturday
-2.07°C / 2.12°C

La un pas de tragedie: Fotbalistul Solomon și-a pierdut cunoștința pe teren

La un pas de tragedie: Fotbalistul Solomon și-a pierdut cunoștința pe teren

Meciul dintre ACS Hușana Huși și Știința Miroslava a fost la un pas de un final tragic. Fotbalistul hușean, Cătălin Solomon, a fost fără suflare preț de câteva secunde.

Intrat de câteva minute, mijlocașul Hușanei a fost făcut sandvich  de doi adversari la o ”aeriană”, căzând secerat pe teren. Cătălin și-a pierdut cunoștința, iar un coleg l-a văzut fără suflare, chemând de urgență ambulanța. Echipajul medical s-a mișcat repede, reușind să-l stabilizeze pe mijlocaș și să-l transfere la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. El este suspect de fractură, însă va fi supus unui Computer Tomograf, pentru investigații amânunțite.

Solomon a părăsit terenul în aplauzele și lacrimile spectatorilor și fotbaliștilor de la cele două echipe, jucătorul fiind foarte iubit de localnici.

La această fază, centralul partidei, Bogdan Jijie, putea să acorde cartonaș roșu și penalty, însă partida a fost reluată după mai bine de 20 de minute cu repunere din marginea careului mic.

tragedie2

Nu a fost singura victimă în tabăra hușeană. George Dănăilă a fost călcat pe picior în interiorul careului de 16 m, însă arbitrul nu a arătat nimic. Fotbalistul a căzut secerat la pământ și a fost nevoie de intervenția echipei medicale: Verdictul este crunt: fractură.

tragedie3

Alți trei fotbaliști de la Hușana au suferit contuzii, având nevoie de îngrijiri medicale.

Image