Vaslui, RO

24.31°C
Clear Sky
Wednesday
16.72°C / 22.89°C
Thursday
15.82°C / 25.78°C

”Este meciul pe care îl așteptăm de un an!”

”Este meciul pe care îl așteptăm de un an!”

Vlad Sîrbu susține că Rapid Brodoc se află în fața celui mai important moment, așteptat de un an.

Fotbalistul, care a marcat în meciul tur, scor 3-3, face apel la vasluieni să vinî în număr mare la stadion pentru a-i încuraja.

Jucătorul lui Rapid Brodoc consideră că returul cu Sportul Onești va fi mult mai dificil, fiindcă acum ambele echipe se cunosc și vor da totul pentru a obține promovarea.

”Sâmbãtã este meciul pe care îl asteptãm de un an de zile, meciul decisiv care ne poate duce în Liga 3. Vom da tot ce avem mai bun sã se întâmple asta, pentru cã ne dorim foarte mult sã câștigãm. În tur, la Onești, am simtit cã publicul a fãcut diferența, iar pentru asta îmi doresc foarte mult sã vinã cât mai multã lume la stadion pentru cã fãrã ei ne va fi mult mai greu. Vom da totul și vom lupta pentru ca Vasluiul sã mai aibã o echipã în Liga 3“, a declarat Vlad Sârbu.

Partida Rapid Brodoc-Sportul Onești se dispută pe stadionul Municipal, de la ora 17.30, intrarea fiind liberă. Organizatorii vor distribui cu titlu gratuit 800 de bilete, cu care vor participa la o tombolă cu premii în pauza meciului.

Meciul va fi arbitrat de Adrian Viorel Cojocaru, ajutat la cele două linii de Florian Alexandru Vișan și Daniel Vlase, toți trei din Galați. Observatori FRF sunt Aurel Daicu, din Suceava, și Petronele Anițoaei, din Iași.

Image