Vaslui, RO

6.43°C
Overcast Clouds
Saturday
5.43°C / 15.51°C
Sunday
8.12°C / 14.63°C

CSM Vaslui a câștigat amicalul cu Rapid Brodoc

CSM Vaslui a câștigat amicalul cu Rapid Brodoc

CSM Vaslui și Rapid Brodoc au oferit un fotbal plăcut pe stadionul comunal din Muntenii de Sus.

Pe un frig pătrunzător și cu ninsoare slabă, cele două echipe au alergat mult, au avut ocazii nenumărate, fiecare împărțindu-și reprizele. Prima a fost câștigată de Rapid Brodoc, care a marcat prin Eduard Ponea, pentru ca în partea a doua CSM Vaslui să facă diferența, prin golurile marcate de Bogdan Panait și Andrei Covăcel.

De remarcat faptul că echipa pregătită de Romică Dorin a pierdut în partea a doua a meciului cu jucător, care a menținut echilibrul la mijlocul terenului. Vlăduț Mocanu a suferit o accidentare mai serioasă, fiind nevoit să ajungă la spital. Din fericire, s-a ales doar cu piciorul în ghips, neavând fractură, așa cum inițial au crezut toți cei prezenți.

Astfel, CSM Vaslui se impune în fața echipei Rapid Brodoc, scor 2-1.

„Se simte și se vede în jocul nostru nivelul crescut de pregătire. Băieții se pot exprima mult mai bine, dar cel mai important lucru este trăirea pe care o au unii față de alții. Începem sa arătăm ca o adevărată echipă. Ne vom pregăti în continuare cu seriozitate, pentru a ne atinge toate obiectivele propuse pentru acest an”, a spus Gabriel Crăciun, antrenorul-jucător al CSM Vaslui.

 
 
 
 
 
 
 
Gabriel
 
Vor arata din ce în ce mai bine pt ca se pregătesc exemplar
Image