A plecat de la FC Vaslui şi dă lovitura carierei! Va juca la Boca Juniors!

A plecat de la FC Vaslui şi dă lovitura carierei! Va juca la Boca Juniors!

Potrivit El Tiempo, fostul jucător al echipei FC Vaslui, Mauricio Cuero este la un pas de un transfer spectaculos la Boca Juniors, gigantul fotbalului argentinian.

Cuero, care actualmente evoluează la Banfield, este văzut de oficialii Bocăi drept alternativa cea mai potrivită pentru a-l înlocui pe Eduardo Salvio, care s-a accidentat.

Supranumit ”Copilul Minune”, Cuero a ajuns la 28 de ani, iar în Liga 1 a jucat în 2014. A fost împrumutat de La Equidad la FC Vaslui.

La echipa antrenată atunci de Liviu Ciobotariu, columbianul nu a reușit să se impună, însă, și, după doar opt partide jucate în Liga 1, a plecat la fel de discret pe cât a venit.

Ulterior, cariera lui Cuero a continuat la echipe precum Olimpo, Banfield Santos Laguna, Tijuana, Belgrano sau Atlas. Vârful carierei l-a atins în 2016 când a ajuns la Levante, în Spania. Din 2020 joacă pentru Banfield, în Argentina.

Extrema dreaptă are 9 selecţii în naţionala U20 a Columbiei cu caer a câştigat turneul final sud-american dedicat fotbaliştilor sub 20 de ani.