Vaslui, RO

24.31°C
Clear Sky
Wednesday
16.72°C / 22.89°C
Thursday
15.82°C / 25.78°C

”Vă mulțumesc pentru toată dragostea, dragi vasluieni! Sunteți fantastici!”

”Vă mulțumesc pentru toată dragostea, dragi vasluieni! Sunteți fantastici!”

După două sezoane, Igor Krivokapic și-a luat rămas bun de la Vaslui.

Centrul de 29 de ani s-a întors în Muntenegru, țara natală, însă nu a părăsit Vasluiul înainte de a le transmite un mesaj fanilor vasluieni, care l-au susținut mereu și i-au apreciat eforturile depuse pe teren.

”Pot doar să le mulțumesc fanilor CSM Vaslui pentru tot și să le mulțumesc pentru dragostea pe care mi-au oferit-o. Sunteți fantastici! Le doresc să sărbătorească mult mai multe victorii frumoase alături de băieți. Va avea în mine un fan sincer. Hai Vaslui!”, a transmis Igor, care nu are niciun regret și nici nu îi este rușine de ceea ce a făcut la Vaslui:

”Nu mi-a fost rușine nici după înfrângere, nici după victorie. Știu că am dat tot ce am putut pe teren! Asta este cea mai mare satisfacție a mea. Am făcut asta în toată cariera, inclusiv la Vaslui. Nu regret nimic, fiindcă întotdeauna am făcut tot ce am putut și ca să fac tot posibilul aș face la fel din nou. În fiecare minut petrecut pe teren, am încercat să ajut echipa să obțină cel mai bun rezultat posibil”.

Pentru Krivokapic, cei doi ani petrecuți la Vaslui au fost minunați. Chiar dacă primul sezon a fost unul extrem de greu, cu o accidentare suferită după numai trei jocuri, în sezonul recent încheiat s-a simțit cel mai bine, antrenându-se din greu și dând maximum în meciuri oficiale sau amicale.

”În sezonul recent închiat m-am simțit bine și am oferit tot ce am putut cât mai bine atunci când am fost pe teren. Publicul din Vaslui m-a ajutat să mă integrez cât mai repede. Am simțit dragostea fanilor încă din prima zi. Când am câștigat, au sărbătorit alături de noi și când am pierdut ne-au răsplătit eforturile din nou. Le sunt recunoscător pentru asta”, a conchis Igor.

Image