Vaslui, RO

-4.48°C
Broken Clouds
Thursday
-3.17°C / 6.24°C
Friday
-2.49°C / 2.93°C
Saturday
-3.57°C / 1.24°C

Exclusiv/ Un fost handbalist al Vasluiului a trecut pe scena culturismului!

Exclusiv/ Un fost handbalist al Vasluiului a trecut pe scena culturismului!

Sebastian Polocoșer a dat handbalul pe culturism. Fostul handbalist al HC Vaslui și CSM Vaslui a anunțat că a fost dragoste la prima vedere, iar cel care l-a determinat să ia calea acestui sport este Emilian Știrbu, un antrenor și culturist de top din România și străinătate.

”Am renunțat la sportul pe care l-am practicat 18 ani din motive ce nu depind de mine! Am început o carieră în culturism și îmi doresc să fie cât mai lungă și cât mai frumoasă. Datorită marelui campion și antrenor Emilian Știrbu, am avut ocazia să descopăr acest sport minunat, de care am fost îndrăgostit de pe vremea când jucam handbal”, a spus Sebastian Polocoșer.

Debutul în competițiile oficiale a fost la sfârșitul săptămânii trecute, când a concurat la Cupa României de culturism și fitness. Fostul handbalist în vârstă de 28 de ani a avut parte de un succes răsunător, obținând medalia de argint la categoria +90 kg.

”Minutul pentru care am muncit cinci luni. Ăsta e doar începutul”, a transmis sportivul după ce a urcat pe scena de la Cluj.

”A fost o experiență unică, m-am îndrăgostit de scenă! Pe 9-11 septembrie voi urca din nou pe scenă, la Sibiu, la Campionatul Național de Culturism și Fitness, unde îmi doresc să aduc o formă mult mai bună”, a completat Polo.

Sebi are și un mesaj pentru fanii CSM Vaslui:

”Mulțumesc din suflet pentru tot! Mulțumesc Vaslui pentru tot ce mi-a oferit!”.

Sebastian Polocoșer s-a transferat în vara anului trecut de la CSM Vaslui la CS Magnum Botoșani, de unde a renunțat la handbal.

polo

Image