Vaslui, RO

27.16°C
Clear Sky
Saturday
12.13°C / 18.33°C
Sunday
9.52°C / 21.73°C
Monday
12.77°C / 23.84°C

Aleargă pentru copiii cu boli incurabile

Aleargă pentru copiii cu boli incurabile

Vasluianul Alin Zaharia a decis să alerge pentru o cauză umanitară. Antrenor și arbitru la taekwon-do ITF, acesta s-a înscris la Transmaratonul de pe Transfăgărașan, care va avea loc duminică, 11 septembrie.

Reprezentantul CS Liga de Est Vaslui va alerga în cursa de semimaraton și s-a pregătit intens pentru a parcurge cât mai bine cei 21 km.

”Prin participarea mea am ales să susțin Fundația Hospice Casa Speranței, care oferă îngrijire paliativă copiilor și adulților cu boli incurabile. Evenimentul reprezintă și o modalitate de strângere de fonduri, iar targhetul meu a fost de 500 de lei, însă cu ajutorul sportivilor și a prietenilor am depășit această sumă, mulțumindu-le, totodată, pentru participarea la acțiunea umanitară”, a spus Alin Zaharia, antrenor internațional 4 Dan.

Alin este ofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, iar în acest an a impresionat la Cupa Europei la taekwon-do ITF, unde a fost arbitru central, poziție cu grea încărcătură decizională.

În perioada 1-10 octombrie, antrenorul clubului Liga de Est Vaslui va participa la Cupa Mondială din Slovenia, unde a fost selectat alături de Cristian Popa de către Comisia de arbitri a Federației Internaționale ITF.

Image