Viitorul Vaslui a dominat podiumul la masculin în cadrul CN de aruncări lungi

Viitorul Vaslui a dominat podiumul la masculin în cadrul CN de aruncări lungi

CS Viitorul Vaslui a obținut rezultate notabile la ediția din acest an a Campionatului Național de aruncări lungi, competiție rezervată copiilor și juniorilor, ce a avut loc la Arad.

Sportivii pregătiți de profesorul Laurențiu Maxim s-au întors cu trei titluri naționale, unul de vicecampion și o medalie de bronz în concursurile de aruncare a ciocanului, la masculin.

La Under 18, proba de aruncare a ciocanului a fost dominată clar de sportivii de la Viitorul, care s-au clasat pe primele două poziții.

Astfel, Rareș Conduraru a obținut medalia de aur și titlul de campion național, cu o aruncare de 59,19 metri. Medalia de argint și titlul de vicecampion național a fost adjudecat de un alt vasluian, Daniel Stavãr, cu o aruncare de 54, 34 metri, bifând și un Personal Best.

conduraru1

Tot la U18, Alexandru Chelaru s-a clasat pe locul 6.

La U16, Răzvan Bogdan Herghelegiu a fost cel mai bun la aruncarea ciocanului, obținând medalia de aur și titlul de campion național, cea mai bună aruncare fiind de 51,74 m.

Colegul său de club, Narcis Eduard Nica, s-a clasat pe locul 3, obținând medalia de bronz, cu 50,53 m-cea mai bună aruncare.

La C1, Mihai Filipescu s-a clasat pe locul 4, urmat de Dragoș Petrea și Denis Andrei Țibireac. În schimb, la C2, Ștefan Ifrim a câștigat concursul, obținând medalia de aur și titlul de campion național, cea mai bună aruncare a sa fiind de 23,60 m.