Șahul promovat în rândul copiilor de pe Valea Prutului

Șahul promovat în rândul copiilor de pe Valea Prutului
Timp de 3 zile, peste 100 de copii, împărțiți pe 3 categorii de vârstă, și-au încercat cunoștințele în sportul minții în cadrul unui concurs organizat la Râșești, comuna Drânceni.

Turneul s-a desfășurat în aer liber, respectându-se regulile sanitare pentru protecția copiilor.

Copiii au fost răsplătiți pentru efort cu premii numeroase, la echipament sportiv, articole de îmbrăcăminte, seturi șah și ceasuri sah, cupe și medalii, precum și manuale de șah.

”Doi copii deosebiți au primit câte un laptop atât de necesar lor de la persoane deosebite și cu suflet mare, cărora le mulțumim pe această cale! A fost foarte frumos și s-a încheiat cu bine. Întreg sportul românesc trece printr-o perioadă foarte grea pe care sperăm să o depășim cu bine. Este dificil pentru copii, dar încercăm să continuăm antrenamentele online. Vă mulțumim tuturor, vă dorim multă sănătate și doar împreună vom depăși această perioadă dificilă”, a spus Marius Ursan, președintele Clubului Gambit Huși și organizatorul turneului.

Competiția face parte din proiectul ”START ONG, Șah pentru copiii din satele județului Vaslui", câștigat în cadrul programului START ONG.

sah2

 

sah3

 

sah4