Vaslui, RO

13.54°C
Broken Clouds
Tuesday
9.41°C / 21°C
Wednesday
11.22°C / 22.23°C

Promovarea în Superligă se joacă până în ultima rundă

Promovarea în Superligă se joacă până în ultima rundă

CS Sergentul-Radical Grup Vaslui nu mai e sigură de promovarea în Superligă, după ce a pierdut derby-ul cu LPS Satu Mare, principala contracandidată la locul secund.

Partida a fost una de suspans, adversara impunându-se cu scorul de 3,5-2,5. Pentru vasluieni au punctat Călin Gheorghiu 1 punct, Alexandru Săchilaru 1 punct și Iulian Baltag 0,5 puncte.

Aurelian Ciobanu și Vasile Sănduleac au mutat până în ultima clipă pe tabla de șah, în compania George-Cătălin Ardelean, respectiv Levente-David Ilonczai, însă s-au recunoscut învinși.

Astfel, CS Sergentul-Radical Grup a coborât pe locul 3 în clasamentul Diviziei A, la egalitate de puncte cu LPS Satu Mare, ocupanta locului secund.

CSU ASE București s-a distanțat pe primul loc, la patru puncte de ocupantele locurilor 2 și 3, fiind ca și promovată în Superligă. Lupta pentru cel de-al doilea loc de Superligă se va da până la capăt.

Favorită este LPS Satu Mare, care mai are de jucat CS Muncitorul Reșița și CS Otopeni, iar CS Sergentul va juca mâine cu CS Ineu, urmând ca în ultima rundă să o întâlnească pe CSU ASE București.

Image