Vaslui, RO

-0.95°C
Broken Clouds
Wednesday
1.21°C / 3.35°C
Thursday
-0.66°C / 2.58°C
Friday
0.35°C / 1.24°C

Prezență vasluiană la Mondialele de Karate Unite-WTKU

Prezență vasluiană la Mondialele de Karate Unite-WTKU

Vasluiul va avea reprezentare la Campionatele Mondiale de Karate Unite-WTKU, ce vor avea loc la Lublin, Polonia, în perioada 8-11 decembrie.

Sensei Constantin Roznov (5 Dan), Cosmin-Constantin Roznov (1 Dan), Andrei Codruț Roznov (1 Dan), Abiana Mihaela Hîncianu (1 Dan) și Maria Dumitrescu, de la CS Karate-Kensei Vaslui, fac parte din lotul României, care participă la competiție.

Primii patru vasluieni au avut evoluții remarcabile la Campionatul European de Karate Tradițional-Fudokan, ce a avut loc în perioada 20-24 octombrie, la Rimini, Italia.

Aceștia au obținut 8 medalii de aur. Performerul competiției este președintele clubului, Sensei Constantin Roznov, 5 Dan, care a devenit de 4 ori campion european la individual, câștigând probele de kata, kata sportiv, kumite și fukugo.

Tot la individual, Constantin Roznov a obținut medalia de bronz în proba de fudokan.

Pe echipe, Constantin Roznov, alături de fii săi, Constantin-Cosmin și Andrei-Codruț, s-au impus la kata, devenind campioni europeni.

Abiana Hîncianu a devenit campioană europeană la kata feminin, individual, și a contribuit alături de Constantin-Cosmin Roznov la medalia de aur la enbu mixt pe echipe.

De asemenea, Abiana Hîncianu are o medalie de argint la kata individual.

Tot pe echipe, la enbu masculin, frații Constantin-Cosmin și Andrei-Codruț Roznov au devenit campioni europeni.

Image