Vaslui, RO

-1.92°C
Overcast Clouds
Friday
-1.15°C / 3.82°C
Saturday
-2.07°C / 2.12°C

Centura Gold-Division a rămas la Vaslui

Centura Gold-Division a rămas la Vaslui

Andrei Șerban este eroul Galei de K1 „Asediu în Vaslui”, organizată de AS Tornado Vaslui la Sala Sporturilor.

Main-event-ul serii l-a avut ca protagonist pe sportivul de la Tornado Vaslu, care s-a impus într-o manieră de mare luptător împotriva tancului din Târgu Frumos, Iacob Popa, de la Vikings Gym Pașcani, obținând centura Gold-Division, la categoria 75 kg.

După o primă repriză echilibrată, în cea de-a doua Andrei a arătat ca un leu și l-a răpus fără milă pe adversar, oferind KO-ul serii.

Gala a cuprins 11 meciuri, unele terminându-se la egalitate, sportivi din Bârlad, Vaslui, Iași, Hârlău, Pașcani, Târgu Frumos și Chișinău oferind lupte aprig disputate, spectaculoase, cu galerii extrem de vocale. Au fost meciuri trăite cu sufletul la gură, au fost knock-out-uri, atmosfera fiind demnă de o Gală de Semi-Pro.

Pe ringul de la „Asediu în Vaslui” au mai urcat diamantul Republicii Moldova, Dereli Maxim, Alin Nechita și Ionuț Cișmaru, sportivi consacrați, care au strălucit pe scenele galelor profesioniste din România.

Organizatorii Galei, antrenorii Petronel Huzum și Radu Arghir, au anunțat că 10 la sută din banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați către patru copii cu posibilități materiale reduse, dar care practică sportul. De asemenea, organizatorii vor oferi copiilor fără posibilități echipament sportiv gratuit.

asediunou

mmaasediu

tornado

tornadougala

Image