Vaslui, RO

24.31°C
Clear Sky
Wednesday
16.72°C / 22.89°C
Thursday
15.82°C / 25.78°C

Liga de Est Vaslui, regina probelor neolimpice!

Liga de Est Vaslui, regina probelor neolimpice!

CS Liga de Est Vaslui domină clasamentul celor mai buni 10 sportivi din județul Vaslui, la disciplinele neolimpice. Opt din cele zece locuri sunt ocupate de sportivii pregătiți de Mihai Hondru.

Doar locurile 5 și 9 au fost ocupate de sportivi de la CS Sulsa, club care promovează aceeași ramură sportivă, taekwon-do ITF.

Astfel, cel mai bun sportiv la disciplinele neolimpice a fost declarat Ștefan Frățian, dublu campion european pe echipe, la spargeri forță și tehnici speciale.

El este secondat de Georgian Manea, dublu campion european pe echipe, la aceleași probe. Podiumul este încheiat de Andrei Ionuț Chiriac, campion european la tehnici speciale individual și vicecampion european cu echipa, la tehnici speciale.

Pe locul 4 se regăsește Larisa Andra Chirilă, campioană europeană pe echipe, la spargeri forță. La aceeași competiție a mai obținut alte două medalii de bronz, la individual, spargeri forță, și cu echipa de tull.

Ștefan Toma, de la Sulsa Vaslui, s-a clasat pe locul 5. Sportivul pregătit de Marius Ionicescu a contribuit la titlul european obținut de România la spargeri forță.

Pe locurile 6-7 se regăsesc sportivii de la CS Liga de Est, Mircea Hondru și Marcel Miron, ambii medaliați la Europene. Mircea Hondru are două titluri de vicecampion, la tehnici speciale, atât cu echipa, cât și la individual, iar Marcel Miron a devenit campion european cu echipa, la tehnici speciale.

Locurile 8-10 sunt ocupat de juniori. Amalia Codreanu (locul 8), este dublă campioană europeană la junioare, în proba de spargeri forță, individual, și cu echipa la tehnici speciale, iar Dumitru Iordachi (locul 10) este dublu campion european cu echipa României de juniori, la spargeri forță și tehnici speciale.

Pe locul 9 se regăsește Rareș Mocanu, de la CS Sulsa Vaslui, care are două titluri europene cu echipa, la sprageri forță și tehnici speciale.

Image