Vaslui, RO

6.37°C
Overcast Clouds
Sunday
6.72°C / 12°C
Monday
3.44°C / 13.38°C
Tuesday
4.68°C / 11.95°C

Un puști de 16 ani a debutat la CSM Vaslui

Un puști de 16 ani a debutat la CSM Vaslui

 La CSM Vaslui a debutat un puști de 16 ani. Este vorba despre Alexandru Tănasă, de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.

El a fost luat de Alin Bondar în cantonamentul de la Cheile Grădiștei și a fost folosit în amicalul cu CSM Făgăraș, unde a evoluat extremă stânga.

Alex este născut în 2004 și la LPS Vaslui este pregătit de profesorul Liviu Gheorghiu.

Alături de el, antrenorul Vasluiului l-a mai luat în stagiul de pregătire și pe Florin Andrei Ciurescu, tot de la LPS Vaslui.

”Deocamdată sunt speriați, pentru că au făcut pasul direct către echipa de seniori. După ce le vor trece emoțiile, să sperăm că ne vor ajuta și ei”, a spus Alin Bondar.

De altfel, antrenorul formației vasluiene a mizat foarte mult pe tineri crescuți la LPS Vaslui, unii fiind surpriza turului.

”Avem la 22 de ani un Gabriel Cumpănici, un Andrei Popa, care are un sezon foarte bun. Avem jucători mai tineri, de 19 ani, Vlad Hușanu, Eduard Cioată, care sunt la lotul de tineret. Vine un Răzvan Chiratcu, care este o surpriză frumoasă”, a completat Bondar.

Acest transfer de tineri la echipa de seniori nu a mai fost realizat vreodată la CSM Vaslui, iar viitorul echipei se va construi tot în jurul lor.

”Pentru comunitate din Vaslui ar fi frumos să apară pe lista marcatorilor sau pe foaia de joc handbaliști crescuți în Vaslui. Am găsit niște tineri talentați aici. Îmi aduc aminte că și eu când aveam 17 ani am fost promovat la Dinamo Brașov și mă simt dator ca atunci când văd un tânăr talentat să îi ofer șansele. Mai departe depinde doar de el, cum se pregătește, câtă seriozitate oferă, câtă încredere are în el. Încredere din partea staff-ului tehnic și a clubului o primește. De aici încolo, meritul este doar al lor”, a conchis antrenorul CSM Vaslui.

 

Image