FOTO/ Hușana schimbă liderul în seria 1 a Ligii 3, după ce pierde în fața Miroslavei, scor 0-2!

FOTO/ Hușana schimbă liderul în seria 1 a Ligii 3, după ce pierde în fața Miroslavei, scor 0-2!

Știința Miroslava și-a luat revanșa în fața Hușanei Huși, scor 0-2, după eliminarea din Cupa României, scor 1-2.

Ieșenii au venit pe Municipalul hușean motivați să obțină toate punctele, iar acest lucru s-a văzut din startul jocului. Oaspeții au pus imediat stăpânire pe joc și l-au blocat de fiecare dată pe Francis Agbleta.

Miroslava a reușit, de altfel, să deschidă scorul după numai 9 minute de joc, prin Eduard Săvoaia, care a trimis cu latul, din interiorul careului de 16 m, pentru 0-1.

Gazdele încearcă să revină pe tabelă, însă toate fazele ofensive se opresc în interiorul cereului de 16 m, fără pericol la poartă.

Tot oaspeții sunt cei care au cea mai mare ocazie a reprizei, mingea întâlnind bara.

La reluare, Hușana este mult mai consistentă în privința șuturilor pe poartă. Echipa antrenată de Florin Croitoru este mult mai prezentă în atac, iar mingea este scoasă de pe linia porții, în două rânduri, de portarul Tărâță.

Știința are mai multă experiență, iar în minutul 60, Asofiei respinge un atac până la Nemțanu, care lasă la Unghianu pe stânga, iar cel din urmă pasează în careu la Florean ce face 0-2 cu un șut din 15 metri.

Hușenii, nici cu un om în plus pe teren, după ce un adversar vede al doilea galben, nu au inspirația de a intra în joc, deși Sergiu Gârdea și Sahru își încearcă șuturile pe spațiul porții.

Mai mult, oaspeții puteau da lovitura pe final, însă Bîlbă este salvat de bară. Se termină 0-2, iar Miroslava urcă pe primul loc, cu 13 puncte, la egalitate cu Șomuz Fălticeni.

În schimb, Hușana coboară pe locul 3, cu 12 puncte, înregistrând al doilea meci consecutiv fără punct și fără gol marcat.

husana1

 

husana2

 

husana3

 

husana5