Vaslui, RO

25.01°C
Clear Sky
Tuesday
17.66°C / 28.47°C
Wednesday
19.42°C / 31.38°C

LPS Vaslui a dominat etapa locală a ONSS la cros

LPS Vaslui a dominat etapa locală a ONSS la cros

Astăzi, în parcul Copou, peste 100 de elevi de gimnaziu și liceu au participat la etapa locală a ONSS la cros.

Supremația a deținut-o LPS Vaslui, care a dominat competiția la toate categoriile, atât la fete, cât și la băieți.

La liceu, masculin, surpriza a fost Nicolae Săcuțan, elev al Liceului „Ștefan Procopiu”, coordonat de profesoara Ionela Cocea, care a terminat competiția pe locul 3. Pe primul loc s-a clasat Ilie Smău, iar pe doi s-a situat Albert Alexa, ambii de la LPS Vaslui, pregătiți de profesorii Dragoș Hăulică și Dan Anușca.

campionul

La fete, liceu, primele cinci locuri au fost ocupate de atletele de la LPS Vaslui. Este vorba despre Amalia Ciobotaru (prof.Elena Bogos), Alexandra Hatmanu (prof.Doina Crețu), Andreea Morariu (prof.Elena Bogos), Antonia Dragomir (prof.Doina Crețu) și Ștefania Andrei (prof.Elena Bogos).

castigatoare

La gimnaziu, cea mai bună a fost Laura Antoche, de la Școala „Alex. I. Cuza” Vaslui, dar care face performanță la LPS-CSM Vaslui, unde este  pregătită de profesoara Doina Crețu.

gimnaziu

Pe locul 2 s-a clasat Bianca Cordun (Școala „Constantin Motaș” Vaslui), podiumul fiind încheiat de Antonia Moroșanu (Școala „Constantin Motaș” Vaslui). Ambele eleve sunt atlete de performanță la LPS-CSM Vaslui, unde sunt pregătite de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos.

La băieți, gimnaziu, podiumul a fost acaparat de elevi provenind din mediul rural. Cel mai bun a fost Claudiu Ciobanu, de la Școala Hîrsova, urmat de Eduard Darie și Iosif Ioan Ponea, ambii de la Școala Tanacu. De remarcat faptul că toți trei sunt pregătiți de profesorul Ionuț Pâslaru.

castigatori

Primii zece clasați, atât la băieți, cât și la fete, gimnaziu și liceu, participă la etapa județeană a ONSS de cros, care va avea loc la Bârlad.

Competiția este organizată de Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, sub coordonarea inspectorului de educație fizică și sport, prof. Luminița Vîrlan.

baieti

campioana

campion

cros

liceubaieti

liceufete

onss

Image