Vaslui, RO

-0.95°C
Broken Clouds
Wednesday
1.21°C / 3.35°C
Thursday
-0.66°C / 2.58°C
Friday
0.35°C / 1.24°C

A fost recepționată pista de atletism de la stadionul Municipal din Vaslui

A fost recepționată pista de atletism de la stadionul Municipal din Vaslui

Cea mai mare și mai modernă pistă de atletism din județ și unica, ce se adresează sportului de masă, a fost recepționată.

Primarul Vasile Pavăl, alături de viceprimarii Lucian Braniște și Cătălin Mândru, au luat parte la recepția investiției, în valoare de peste un milion de lei.

Lucrările au constat în reabilitarea pistei de alergare (2724 mp) și realizarea infrastructurii sectorului de sărituri (137 mp pista de sărituri), realizarea rețelei de evacuare ape meteorice și crearea unei rețele de canale de evacuare perimetrale pistei de atletism.

Am propus și am început acest proiect cu o idee: pista de alergare a Stadionului Municipal să ofere condiții optime atât sportivilor din municipiu, cât și cetățenilor care o foloseau pentru sportul de masă. Iată că avem acum un amplasament de excepție, realizat cu materiale de calitate superioară, de care vor beneficia elevii, sportivii și locuitorii municipiului. Mulți așteaptă cu nerăbdare redeschiderea obiectivului și îmi face plăcere să îi anunț că în curând vasluienii vor putea reveni la practicarea activității fizice pe pista de alergare. Firește, avem convingerea că interesul pentru acest sport va fi dublat de folosirea corespunzătoare a noii piste și de păstrarea în condiții cât mai bune a investiției, în folosul tuturor”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

 

pista3

Image