Se știu cei mai buni 12 ”sergenți” ai anului 2020!

Se știu cei mai buni 12 ”sergenți” ai anului 2020!

George Pavăl este șahistul numărul 1 de la CS Sergentul Vaslui.

El este urmat în clasament de Marian Dominte și Ştefan Emilian Prisăcaru.

Cei trei au avut o contribuție majoră în promovarea clubului coordonat de Constantin Grosu în Divizia A, cea mai importantă performanță atinsă anul trecut.

Pe celelalte locuri, ierarhia este următoarea: 4.Alexandru Săchilariu, 5.Romaşcanu Iulian, 6.Maftei Niţă, 7.Anchidin Vasile, 8.Crăciun Ştefan, 9.Bîrnoveanu Petru, 10.Dragu Răzvan, 11.Potorac Ştefan, 12.Munteanu Gheorghe.

”Clubul nostru care, în total, 155 de sportivi legitimaţi la FR Şah, cu următoarele clasificări sportive: Categ. I = 21 sportivi, Categ. II = 15 sportivi, Categ. III = 18 sportivi, Categ. IV = 32 sportivi, NC = 56 sportivi”, a precizat Constantin Grosu, președintele CS Sergentul Vaslui.

Anul trecut, clubul vasluian a organizat Trofeul Deliciosul de Vaslui, sportivii de la Sergentul au participat la Festivalul Internaţional de Şah ”Trofeul Centrocoop”, Ediţia a XXXIII-a. De asemenea, a fost organizat concursul regional Cupa Primăriei Vaslui, dar și Concursul internațional, Cupa Sergentul.

Pe final de an, 42 de sportivi au primit vouchere pentru achiziția de echipament și materiale sportive. A fost editată și lucrarea ”Învăţătorul şi profesorul de şah Constantin C. Grosu și Sergentul în Gura presei”.

”Felicit toţi membrii clubului, mulţumesc tuturor partenerilor care au susţinut promovarea sergenţilor la nivel local, judeţean şi naţional, întregii comunităţi locale care a ințeles acest fenomen. Acum trebuie să lăsăm în urmă anul 2020 şi să privim cu speranţă spre anul 2021, un an cu siguranţă mai bun pentru omenire şi, implicit pentru mişcarea şahistă vasluiană. La mulți ani!”, a transmis Constantin Grosu.