Vaslui, RO

6.43°C
Overcast Clouds
Saturday
5.43°C / 15.51°C
Sunday
8.12°C / 14.63°C

CSM Vaslui bifează primele jocuri oficiale la baschet

CSM Vaslui bifează primele jocuri oficiale la baschet

CSM Vaslui a intrat oficial în baschet, odată cu disputarea primelor jocuri din Campionatul Regional la Under 16.

Formația vasluiană a evoluat la turneul local al competiției, ce a avut loc la sala de sport a Liceului „Ion Mincu” Vaslui.

Întrecerea s-a disputat în trei, participând Activ Vaslui, Eagles Vaslui și CSM Vaslui. În primul joc, Activ Vaslui a trecut de CSM Vaslui, scor 47-24. Al doilea joc a fost derby-ul acestei faze, între Activ și Eagles, cele două echipe oferind un spectacol sportiv de calitate, echipa Eagles impunându-se cu scorul de 58-47.

De altfel, formația antrenată de Alexandru Sîrbu avea să câștige turneul, după ce a învins pe CSM Vaslui cu scorul de 45-25.

Echipa antrenată de Florentina Grigoraș a lăsat o impresie bună, fiind cel mai tânăr club, care și-a început activitatea în luna martie a acestui an.

Campionatul Regional Moldova are 18 participante, număr impresionant. Din acest motiv, Federația Română de Baschet a decis organizarea unor turnee locale, urmând ca primele două să evolueze în fazele superioare, iar ultima clasată din fiecare turneu să joace în alte turnee de clasament.

Image