Victorie de șase puncte pentru CSM Vaslui

Victorie de șase puncte pentru CSM Vaslui

CSM Vaslui a obținut un succes important în fața unei contracandiddate la salvarea de la retrogradare, CSU Suceava, scor 24-22 (11-10).

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului, iar sucevenii au avut prim planul în debutul partidei, având un avans de trei goluri după numai șapte minute de joc, scor 5-2. La jumătatea reprizei, diferența a crescut la patru, scor 9-5, însă Vasluiul are o revenire în forță și egalează la 9 înainte de ultimele cinci minute înainte de pauză. La ultimul atac al reprizei, Cumpănici marchează pentru 11-10, dând semnalul unui start de repriză a doua excelent făcut de formația vasluiană.

Astfel, handbaliștii pregătiți de Alin Bondar își măresc avantajul la patru goluri, scor 15-11, după numai șapte minute de la reluare.

Cea mai clară diferență a părții a doua a fost consemnată în minutul 44, când CSM Vaslui conducea cu scorul de 18-13. Sucevenii încearcă să revină în joc, apropiindu-se la două goluri, cu două minute înainte de final, 21-23.

De această dată, vasluienii sunt mult mai atenți în ofensivă, iar Cîrchea marchează pentru liniștea echipei sale, meciul încheindu-se cu scorul de 24-22 în favoarea CSM Vaslui.

Pentru echipa vasluiană au marcat Florin Acatrinei 9, V. Kasatkin 5, Cîrchea 5, Cumpănici 2, Popa 2, Petrea 1.

bucurie1