Vaslui, RO

7.06°C
Light rain
Tuesday
1.09°C / 5.02°C
Wednesday
1.92°C / 9.31°C
Thursday
4.35°C / 10.78°C

Vasluienii speră să lege două victorii în Liga Zimbrilor

Vasluienii speră să lege două victorii în Liga Zimbrilor

CSM Vaslui are parte de o deplasare dificilă, la Suceava, unde speră să obțină un rezultat bun.

Handbaliștii pregătiți de Gabriel Armanu și Bogdan Pralea au un moral bun, după victoria de la Bacău, depășind, astfel, debutul nefast din campionat.

Aceștia promit că se vor dărui pe toată perioada partidei, pentru a lega două victorii în Liga Zimbrilor.

”Va fi un meci foarte dificil pentru noi. Întâlnim o echipă apropiată valoric și totodată o formație care are același obiectiv în sezonul acesta, cel de a rămâne în prima ligă. Jucăm în deplasare, un teren destul de greu prin prisma rezultatelor care au avut loc până acum, cu meciuri foarte echilibrate. Noi avem un moral bun după victoria obținută în deplasarea de la Bacău și sperăm să facem un meci bun. Va fi un joc de luptă, dar un joc în urma căruia să bifăm următoarea noastră victorie”, a spus Gabriel Cumpănici.
De partea cealaltă, sucevenii sunt conștienți de miza meciului, ținând cont de faptul că ambele echipe au nevoie de puncte, iar obiectivul este unul comun: evitarea retrogradării.
”Ne aflăm înaintea unui meci important pentru noi. Întâlnim o echipă vasluiană care n-a avut un start de sezon reușit și va veni la Suceava să câștige. Băieții noștri sunt însă pregătiți, au arătat o formă bună la ultimele două meciuri din campionat, așa că suntem încrezători. Oricum, ne așteptăm la un meci echilibrat, în condițiile în care, în intersezon, am susținut patru jocuri de pregătire împotriva vasluienilor și toate au fost pe muchie de cuțit. Determinarea și forma de moment a echipelor vor conta cel mai mult în partida de sâmbătă”, a spus Bogdan Șoldănescu, antrenorul secund al CSU Suceava.
Partida este programată mâine, de la ora 17.30, și va fi arbitrată de cuplul Bogdan Ștark (București) și Romeo Ștefan (Prahova), observator din partea FRH fiind Paul Anton, din Iași.
Image