Vaslui, RO

25.01°C
Clear Sky
Tuesday
17.66°C / 28.47°C
Wednesday
19.42°C / 31.38°C

Norocul a fost de partea vasluiencelor!

Norocul a fost de partea vasluiencelor!

Handbalistele junioare 3 de la LPS Vaslui au obținut o victorie importantă, la limită, scor 29-28, cu Rapid București, contând pentru prima etapă din grupele principale ale turneului Valoare.

Vasluiencele puteau obține o victorie lejeră, însă în partea a doua s-au jucat cu focul. Noroc că zeița Fortuna a fost de partea lor și au obținut o victorie muncită, dar meritată. Adversarele au reușit pe final să revină de la un handicap de trei goluri și să egaleze, 28-28, însă Daria Eșanu, golghetera meciului, a marcat golul izbăvitor. Merită evidențiată și portărița Daniela Stoleru, care a făcut adevărate minuni în poartă, reușind să respingă multe din atacurile oaspetelor și să apere trei aruncări de la 7 m.

Cu acest rezultat, LPS Vaslui se menține pe locul secund în grupă, cu maxim de puncte, 6, la egalitate cu lidera, CSM București, iar etapa viitoare va sta, urmând ca în runda 3 să joace pe terenul lui ACS Lucian Bute Galați.

LPS Vaslui / Daniela Stoleru, Alexandra Ionel - Ștefania Calmuschi, Ștefania Petria, Daria Macovei 1, Maria Ailenei 5, Rafaela Balan, Daria Eșanu 13, Silvia Moldoveanu, Amalia Tunaru 3, Georgiana Zaharia 4, Maria Enache 1, Ioana Vartolomei 2, Sara Țiplea. Antrenori: Gabriel Chirilă și Marian Grădinaru.

Image